Pioneer Consulting

Waarom ons?

Pioneer Consulting

Waarom ons?

administraties

Deze dienstverlening zorgt ervoor dat de firma’s van in het begin gespaard blijven van de hoge personeelskosten en in sommige gevallen ook van de huurkosten voor een kantoor en vaste kosten. Ze hebben ook nog de zekerheid dat hun administratie op een professionele manier wordt uitgevoerd.

Turkse investeringen

Bij het verwezenlijken van uw commerciële doelen, oprichten van uw vennootschap, openen van een vestiging in België, informeren, adviseren en begeleiden we u vanaf de oprichting tot de activering van uw vennootschap en/of de opening van uw vestiging.

Marktonderzoek

U zoekt een afzetmarkt voor uw product? U bent actief in de dienstensector en/of u zoekt werk in uw sector? U wenst marktonderzoek te laten gebeuren in verband met uw huidige producten? Misschien bent u op zoek naar een samenwerkingspartner in binnen-en/of

Vertalingen

Voor vertalingen kan er steeds, op onze afdeling vertaling worden beroep gedaan. Deze afdeling heeft sinds het jaar 1997 al vele beëdigde vertalingen verwezenlijkt voor zowel de algemene als de privésector. De jarenlange ervaring heeft ons nauwer in contact gebracht met allerhande officiële en niet- officiële documenten waarvoor onze expertise is gegroeid.

Projecten

Laat ons samen zitten voor een marktonderzoek, productiviteitsanalyse en een degelijk ondernemingsplan. Volgens het project kunnen we op zoek gaan naar financiering via het binnenland of buitenland. Ook kunnen we een bestaand project nieuw leven inblazen door een analyse te maken zodat de productiviteit en winst stijgt voor in de toekomst.

Bedrijfsadvies

Als u met de gedachte zit, een bedrijf op te starten of een bestaande zaak op een veilige en professionele wijze uit te breiden, kunt u gebruik maken van deze dienst. Alle antwoorden op uw vragen betreffende, uw bedrijf kunt u bij ons vinden. Voor vragen over ondernemerschap en voor andere onderwerpen kunnen jullie bij ons terecht voor advies en informatie.

Nog vragen?

Stuur ons een bericht

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt ons altijd een berichtje sturen.